Irodai asszisztens elfoglalt vállalkozóknak

Asszisztens elfoglalt vállalkozóknak

Olyan helyen dolgozol, ahol nem tudod a telefonhívásokat fogadni, e-maileket kezelni?

Vállalkozóként egy asszisztensre van szükséged!

asszisztens vállalkozóknak

Autóban éled az életed?

Fuvarozók, futárok, sofőrök, területi képviselők, költöztetők és még sorolhatnám azokat a hivatásokat, amiknek velejárója a sok vezetés. Vállalkozóként néha szükséged lenne egy asszisztensre, akire rábízhatod az irodai feladatokat.

Ismerős, hogy a piros lámpánál keresgélsz a telefonon egy számot, küldesz el egy e-mailt, veszel fel megrendelést? Már biztos veled is előfordult, hogy vezetés közben a kormányon jegyzeteltél. Bosszantó, amikor a dugóban várakozol, késésben vagy és tudod, hogy a megbeszélés előtt még kellene egy táblázatot, grafikont vagy esetleg egy prezentációt készítened.

Szeretnéd, hogy mire beérsz az irodába, addigra egy fontos lista, egy megformázott levél, esetleg egy szerződés ott várjon nyomtatásra készen?

Ne gondold, hogy lehetetlen. Akár autóban ülve is lehet dolgozni úgy, hogy közben a háttérben valaki végzi a feladatokat, hogy minden időben elkészüljön.

A nap legnagyobb részét a számítógépedtől távol töltöd?

vállalkozók
Vállalkozóként nem mindig van lehetőség gép előtt ülni és ügyintézéssel foglalkozni.

Villanyszerelő, víz-, gáz-, fűtésszerelő, kőműves, kertész, tetőfedő, burkoló, asztalos, lakatos, kárpitos, esztergályos, takarító, kábel tv szerelő, építkezési vállalkozó, mezőgazdasági dolgozó, háztartási kisgép szerelő, ellenőr, stb.

A mesteremberek egyik nagy előnye, hogy a megrendelő csak velük akarja a munkát megcsináltatni. A hírnév és az ajánlások miatt a jó szakember egész napja be van táblázva. Hátránya, hogy a munkájukhoz elengedhetetlen papírmunkát, megrendeléseket, nem fogadott hívások megválaszolását este vagy hétvégén tudja megcsinálni. Nem ritka, hogy a családtagok segítenek be az ilyen feladatokba. De ahhoz, hogy legyen egy nyugodt családi vacsora, egy kellemesen eltöltött hétvége, ahhoz azt kell, hogy ilyenkor mindenki letegye a szerszámokat, tollat, papírt és csak a családra koncentráljon.

Ha szeretnél időben hazaérni, leülni a tv elé, egy kicsit pihenni, olvasni, akkor érdemes átgondolni, hogy milyen feladatokat lehetne átadni.

Volt már olyan, hogy a későn adott árajánlat miatt elvesztetted az ügyfeledet, megrendelődet?

Van megoldás arra, hogy valaki fogadja a megrendeléseket, érdeklődő hívásokat, elvégezze a papírmunkát.

Gondold végig, milyen munkákat adnál ki a kezedből.

Virtuális asszisztensként olyan feladatokat vállalok át, amelyek megkönnyítik a munkádat.

Asszisztensi szolgáltatások

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük