Virtuális asszisztens vállalkozás – minden vállalkozónak

Virtuális asszisztenst minden vállalkozónak!

virtuális asszisztens
virtuális asszisztenssel minden naprakész

Virtuális asszisztens vállalkozás – egy megoldás neked, vállalkozónak

Virtuális Asszisztenssel dolgozni azért könnyű, mert vállalkozások terheit könnyíti meg.

Így a vállalkozó nagyon sok időt és energiát tud a segítségével megspórolni.

Egy korábbi bejegyzésben már egy vállalkozót bemutattam, aki a segítségemmel a legfontosabb teendőire tud figyelni. Itt olvashatod el

Ebben a részben szeretnék bemutatni egy vállalkozót, akinek a munkája az élete.

Egy kis gazdaboltot vezet már 10 éve, egyedül.

Minden idejét a boltban tölti hétfőtől szombatig, nyitástól zárásig. A vevőinek száma az évek alatt megnőtt, ezért nem volt ritka, hogy zárás után kénytelen volt tovább maradni az üzletben. Nyitvatartási időben a vevőkkel, zárás után az adminisztrációval foglalkozott.

Ebbe a körbe tartozó feladatok a termékek rendelése, beárazása, pakolás, rendrakás, növényvédelmi táblázatok frissítése, e-mailek megválaszolása, rendelések elküldése, a lejáráshoz közeli termékek – vagy amelyeket a szállítói cégek visszahívtak – figyelemmel kísérése, selejtezés, napi utalások indítása, honlap aktualizálása, PR cikkekre, rendezvényekre való felkészülés, év végén a leltár elkészítése stb.

Ahhoz, hogy zárás után még órákig az egyéb teendőivel foglalkozzon, nagyon nagy kitartás kellett.

Szabadságra is csak a mezőgazdasági szezonon túl, télen tudott elmenni vagy azokon a napokon, amikor az üzletben megoldott volt a helyettesítés.

rengeteg teendő
rengeteg teendő

Ekkor találkozott velem, mint virtuális asszisztenssel

A fenti teendők tükrében már régen megérett a helyzet a segítségre, de állandó alkalmazottban még nem gondolkozott a vállalkozó. Véletlen találkozásunk egy facebookos megosztásnak köszönhető, amit gyors személyes találkozás és a feladatok átbeszélése követett. Az együttes munkát a legégetőbb feladatokkal kezdtük, hogy az elmaradások ne frusztrálják tovább, majd a heti és rutinfeladatokkal folytattuk. Ezen feladatok a következők: árubeszerzéses számlákról a termékek rögzítése, utalási határidők figyelése, erről aktuális táblázatok és heti szintű emlékeztetők küldése, a szigorú kontroll alá tartozó áruk összesítése, árlisták és termék címkék szerkesztése, bolttal kapcsolatos fejlesztések lehetőségeinek kutatása, és a banki, postai teendők ellátása is.

Virtuális asszisztens vállalkozás – mindezt online, a saját irodámból

Hetente egyszer találkozunk a boltban, ahol átbeszéljük a hetet, feladatokat, az adminisztrációs teendőket majd a szükséges iratok átvételével a feladatokat otthon a saját irodámban végzem el, így a bolti értékesítésben sem vagyok „láb alatt”. Bármikor, ha a megbízómnak kérdése van, felhív, és ha jön egy sürgős feladat, e-mailben átküldi, és én a lehető leghamarabb készen visszajuttatom neki. Korábban csak a gazdabolt bezárásával tudott ügyeket intézni, postára, bankba menni.

Azzal, hogy az idei évben változtatott az életén, és egy virtuális asszisztenssel kezdett el együtt dolgozni, időt és energiát takarított meg.

Így jutott ideje a tevékenységi körének bővítésére, lánya alkalmazásával egy 2. üzlet megnyitására! (Itt meg tudod nézni)

rendezett iratok
rendezett iratok, minden megtalálható azonnal

Heti szinten átlagosan 5 órát dolgozom neki. Ennyi időre nem lenne érdemes egy teljes állású alkalmazottat felvennie. Nagyon jó látni, hogy a vásárlóira több figyelmet tud szentelni. A vevők szívesen térnek be hozzá, mert vidámságával és szeretetével nagyon kedves hangulatot ad a boltnak, ahova mindig jó visszatérni.

Ki is ez a vállalkozó?

Nézd meg a honlapját:

www.fistergazdabolt.hu

Nézz körül te is a szolgáltatásaim között, hátha van olyan feladat, amelyet már ma ki tudsz szervezni.

Szolgáltatásaim

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük